Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Предмалку: Авионот со Тамара и Евровизискиот тим пристигна на скопскиот аеродром, во секој момент треба да се појави пред огромниот број на фанови

Авионот во кој беше Тамара и Евровизискиот тим безбедно пристигнаа вечерва на скопскиот аеродром, и покрај тоа што неколку авиони беа пренасочени поради силниот ветер.

На Скопскиот аеродром се насобрани поголем број на фанови кои ја дочекуваат евровизиската ѕвезда, претставник на Македонија.

Се очекува Тамара во секој момент да се појави пред насобраните луѓе кои со нетрпение ја очекуваат.