Секогаш во средиштето на збиднувањата...

СДСМ: Им благодариме на граѓаните за силната поддршка и масовното присуство на централниот митинг, продолжуваме Заедно Напред

Им благодариме на граѓаните за силната поддршка на концептот што води напред кон прогрес, развој, интеграција, и сигурна иднина предводен од Стево Пендаровски, се вели во соопштението на СДСМ.

– Масовната посетеност на вчерашниот голем граѓански собир на заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски докажа дека граѓаните се одлучни да продолжат заедно напред.

Македонци, Албанци, Срби, Турци, Роми, Власи, Бошњаци и сите останати се обединија околу Стево и неговиот концепт.

Тоа ќе се покаже и во недела кога граѓаните масовно ќе гласаат за претседател кој обединува, кој води напред и достојно ја претставува државата.

Граѓаните ќе го изберат Стево Пендаровски за нов претседател на Република Северна Македонија, продолжуваме заедно напред, велат од СДСМ.

Во тренд…