Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Центар, Гази Баба, Аеродром…

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат:
– во периодот од 8.30 до 9.30 часот корисниците од дел од објектот со бр. 28 на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов (општина Центар);
– во периодот од 8.30 до 15.30 часот корисниците од улицата 519 во населбата Ќерамидница (општина Гази Баба);
– во периодот од 9 до 14 часот корисниците од дел од с. Кучевиште (општина Чучер-Сандево);
– во периодот од 9 до 15 часот корисниците од улиците 1, 4 и 7 во с. Батинци (општина Студеничани);
– во периодот од 10 до 14 часот корисниците од дел од с. Горно Лисиче (општина Аеродром);
– во периодот од 9 до 11 часот корисниците од дел од с. Бардовци, поточно околу основното училиште и влезот во селото (општина Ѓорче Петров).

Во тренд…