Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : здравствена заштита

Македонија

Дали луѓето можат да си дозволат да платат за здравствена заштита? – СЗО објави извештај за Македонија

M T
Луѓето во Северна Македонија сѐ повеќе имаат пристап до јавно финансирана здравствена заштита, но катастрофалните трошоци за здравствена заштита остануваат предизвик, открива новиот извештај на...