Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : врховен

Македонија

Судскиот совет бара од Врховен и од апелационите судови да ја воедначат казнената политика

M T
Судскиот совет испрати барање до Врховниот суд, како највисок суд, кој според Уставот обезбедува единство во примената на законите и воедначување на судската практика, со...