14.8 C
Скопје
3. октомври 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » црвена боја
CentarМакедонија

(ВИДЕО) СДСМ се ребрендира: Ја презема црвената боја, на социјалдемократијата, на одлучноста, енергијата, победата

CENTAR MKD
На 25. Конгрес, СДСМ ја впишува црвената боја, како своја боја, бојата на социјалдемократијата, на победата, на левицата, бојата на слободата, бојата на животот, бојата...