Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » рак
Здравје

Шест можни симптоми на рак на желудникот

M T
Алармантно е што симптомите на рак на желудник многу често не вклучуваат ни најмала болка, што го отежнува екстремно дијагностицирањето на оваа тешка болест. Статистиката...
Centar Здравје

Еве што е еден од најголемите фактори на ризик за рак на дојка

M T
Ракот на дојката е најчесто дијагностициран вид на рак во Европскиот регион на Светската здравствена организација (СЗО) со тоа што на 1.579 жени секојдневно им...
Centar Мозаик

Ова се хороскопските знаци што толку ќе се збогатат што нема да знаат што со парите

CENTAR MKD
Девица: среќен ден: среда, среќни броеви: 5, 14, 23, 32, 41, 50, среќни бои: бела, жолта, сива, портокалова Девицата е највреден и најразионален знак. Родените...