Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » обвинители
Македонија

Јовески: Oбвинителите и судиите да работат непристрасно и професионално

M T
Предизвикот на обвинителите и судиите во битката за обезбедување на владеењето на правото и еднаков пристап до правдата е секојдневен. Во таа битка тие често...