Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » моторни возила
Македонија

Акција на Интерпол во 77 држави против криминал со моторни возила

M T
Министерството за внатрешни работи во соработка со Царинската управа, Јавното обвинителство, Пазарната инспекција и Управата за јавни приходи, во тесна координација со Генералниот секретаријат на...