Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » маркова нога
Centar Македонија

(Фото) Димитров стапна на “Маркова нога”

CENTAR MKD
Зошто идниот граничен премин со Грција во преспанскиот регион ќе се вика Маркова нога? Легендата вели дека на овој камен близу границата стапнал Крали Марко...