Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » макроекономски проекции
Бизнис

Народната банка ги претстави макроекономските проекции пред меѓународната заедница

M T
На видеоконференциски состанок, вчера, беа претставени најновите макроекономски проекции на Народната банка пред меѓународната заедница – дипломатскиот кор и претставниците на меѓународните финансиски институции: Меѓународниот...