Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » капење
Мозаик

Европејците ретко се капеле во средниот век – до пет пати годишно

M T
Ако се земе предвид дека во Римската империја постоеле јавни бањи, сосема е логично дека во средниот век се подразбирала лична хигиена. Сепак, добро знаеме...