Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » известување

Tag : известување

Centar Бизнис

УЈП со важна информација за граѓаните кои оствариле приход од закуп, подзакуп или капитална добивка

CENTAR MKD
– Ве информираме дека Управата за јавни приходи започна со активност која ќе ги опфати обврзниците на данок на личен доход (физички лица) кои во...