24.2 C
Скопје
22. јули 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
.БИЗНИС

Убава вест: Следува исплата на пензиите

Пензиите се очекува да бидат исплатени во редовниот рок, односно првиот работен ден во јуни, а тоа е 3.06.2024.

Сепак некои од македонските банки исплатата на пензиите ја вршат предвреме.