5.8 C
Скопје
4. март 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Среќниот добитник од Белград на лотарија освои 950.000 евра

Во Србија е извлечен нов добитник на лото. Според извештајот на Државната лотарија на Србија, во 11. коло од играта на среќа неделното лото изнесувало 950.000 евра.

Комбинацијата која беше среќна за „неделниот“ добитник на лото беше: 3, 6, 11, 14, 16, 26, 39.

Шестот беше извлечен од тројца играчи. Таа изнесуваше повеќе од еден милион динари.

Добитниот тикет е уплатен во Белград, општина Стари Град.