4.8 C
Скопје
10. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+БИЗНИС

Се повлекува небезбеден производ од рафтовите – Ако го имате купено овој додаток во исхрана да не се конзумира и веднаш да се врати!

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ VIVAFLORE DARMTRANSIT 150 TAB B ( додаток во исхрана), со наод на емодин и алое емодин.

Сериски број/лот: 79667
Производител: SUPERDIET BD France
Увозник: Мимех Фарм ДОО Скопје
Дистрибутер: Мимех Фарм ДОО Скопје

Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот сериски број/лот, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле, велат од АХВ.