Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Разрешен директорот на Управата за извршување на санкциите

Владата на денешната седница донесе и кадровски одлуки.

Марјан Спасовски е разрешен од должноста директор на Управа за извршување на санкциите.

Владата ја именуваше Вангелија Велева за директорка на Педагошката служба по претходно отворен јавен оглас на кој Велева е единствен уредно пријавен кандидат.