Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаВо тренд...

Планирани исклучувања – На овие места ќе нема струја поради модернизирање на мрежата

Екипите на Електродистрибуција ДООЕЛ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во документот во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) во листата во прилог.

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2023-01-17 11:00 2023-01-17 13:30 38 Скопје Васил Главинов РАДИШАНИ, улица 18 (преку реката Серава) од бр 13 до бр 35, непарните броеви
2023-01-17 09:00 2023-01-17 12:00 19 Гостивар дел од с.Дебреше- област на центар.
2023-01-17 08:30 2023-01-17 14:00 38 Скопје Васил Главинов дел од ул. Лазар Поп Трајков, дел од ул. Трифун Хаџијанев, дел од ул.Христо Ботев, дел од ул. Ташко Караџа
2023-01-17 09:00 2023-01-17 12:00 19 Гостивар дел од с.Равен- област на влез.
2023-01-17 09:00 2023-01-17 14:30 39 Скопје Ѓорче Петров корисниците на ул.Алжирска и дел од корисниците на ул.Багдадска
2023-01-17 08:35 2023-01-17 14:00 15 Велес село  Горно Оризари, близу Чешмата и околината
2023-01-17 10:00 2023-01-17 13:00 22 Струга жителите на нас.Коњаре во Дебар.
2023-01-17 12:00 2023-01-17 15:00 30 Кочани ВИНИЦА /Мотел Шагал и РОТО М
2023-01-17 11:00 2023-01-17 14:00 10 Скопје Аеродром дел од бул. Јане Сандански (бр.86, 88 и 90) позади ТЦ Бисер
2023-01-17 11:00 2023-01-17 12:00 Струмица ул.Цветан Димов(сите корисници, затвор Струмица, спортски комплекс Беласица), ул.Кирил Динков (сите корисници, фабрика Грозд), ул.Климент Охридски-од кружен тек до Ракиџиски мост, ул.Ленинова (само нови згради комплекс Парк), индустриска зона Север