Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+CentarМакедонија

Уште шест скопјани искасани од кучиња скитници

На 10.01.2023 во 12.10 часот во Полициската станица Аеродром, В.К.(71) од Скопје пријавил дека на ул.„Бојмија“ бил каснат од куче скитник.

На 10.01.2023 во 10.30 часот во Полициската станица Аеродром, Д.З.(62) од Скопје пријавил дека на бул.„Јане Сандански“ бил каснат од куче скитник.

На 10.01.2023 во 19.30 часот во Полициската станица Карпош, Н.Н.(43) од Скопје пријавила дека на ул.„Теодосиј Синаитски“ нејзиниот малолетен син бил каснат од куче.

На 10.01.2023 во 19.30 часот во Полициската станица Центар, Ф.Р.(32) од Скопје пријавила дека во кругот на Комплекс клиники „Мајка Тереза“ била касната од куче скитник.

На 10.01.2023 во 18.45 часот во Полициската станица Аеродром, А.М.(46) од Скопје пријавил дека на ул.„Тодор Чангов“ бил каснат од куче скитник.

На 10.01.2023 во 08.00 часот во Полициската станица Карпош, В.И.(76) од Скопје пријавила дека на ул.„Иван Цанкар“ била касната од куче скитник.