Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМакедонија

Стара песна во новите постови на Груевски: НАТО и ЕУ ги сведува на ова-она и се потсмева со признатиот македонски јазик и идентите од страна на Грција

Стара песна во новите постови на Груевски: НАТО и ЕУ ги сведува на ова-она и се потсмева со признатиот македонски јазик и идентите од страна на Грција