Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаВо тренд...

Еве во кои делови од населените места ќе нема струја

Планирани прекини
Почеток Краj Часови КЕЦ Адреса
2022-11-25 07:30 2022-11-25 14:30 7 35 Кратово Коритарски Рид, Распќе, Градец, Метежево, Огут
2022-11-25 09:00 2022-11-25 15:00 6 38 Скопје Васил Главинов ул.Бутелска бр.47,49 и 51 и сите потрошувачи на ул.Бутелска 7А од бр.1 до бр.19.
2022-11-25 10:00 2022-11-25 14:00 4 30 Кочани нас. Оризари, с. Пресека, Гранит База, Бензинска Пумпа на влез Оризари
2022-11-25 10:00 2022-11-25 14:45 4 39 Скопје Ѓорче Петров Дел од с.Никиштани, ул.4 кон училиштето.
2022-11-25 08:00 2022-11-25 14:00 6 16 Куманово Дел од с.Речица, кај црквата
2022-11-25 09:00 2022-11-25 13:00 4 39 Скопје Ѓорче Петров Дел од с.Бардовци – место викано Село.
2022-11-25 11:00 2022-11-25 12:00 1 28 Гевгелија Кукушка и Ристо Јанев
2022-11-25 08:00 2022-11-25 13:00 5 35 Кратово УЗЕМ, мали хидроелектрани Тораница, Крива Река
2022-11-25 09:00 2022-11-25 10:00 1 28 Гевгелија централниот дел на Јосифово
2022-11-25 09:00 2022-11-25 12:00 3 10 Скопје Аеродром Дел од ул.Саса 32, Пинтија.
2022-11-25 07:00 2022-11-25 09:00 2 16 Куманово Бејтеви ниви, Пуковско, Тромеѓа, Младо Нагоричино, Мајорово трло
2022-11-25 08:00 2022-11-25 11:00 3 16 Куманово Лопате, Корп Проект, Опае млин
2022-11-25 09:30 2022-11-25 14:30 5 19 Гостивар нас. Млаки кон с.Дебреше во близина на Кораб Мермер.
2022-11-25 09:00 2022-11-25 16:00 7 14 Прилеп ул. Мукос, дел од ул. Тризла
2022-11-25 10:15 2022-11-25 15:00 5 13 Битола  с.Стрежево и Брана Стрежево
2022-11-25 09:30 2022-11-25 10:30 1 11 Тетово дел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат покрај базенот кај с.Лешок
2022-11-25 09:00 2022-11-25 15:00 6 19 Гостивар ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
2022-11-25 10:00 2022-11-25 11:00 1 28 Гевгелија Детска градинка на улица Гоце Делчев

Можеби ќе ве интересира…

  • Biznispro.com
  • Вести +
  • Жена
Ова се сите неработни денови за новогодишните и божикните празници во 2023 година

Со доаѓањето на крајот на старата 2022 година, многумина се прашуваат кои се неработните денови кои следат во декември и јануари со цел да си го испланираат слободното и празнично… Прочитај повеќе

Зеленски: Не му дозволуваме на непријателот да ги исполни своите намери, Русија бележи големи загуби

Украинскиот претседател Володимир Зеленски (Зеленски) зборуваше во ново видео обраќање во кое изјави дека ситуацијата на фронтот е многу тешка. – И покрај екстремно големите руски загуби, окупаторите се обидуваат… Прочитај повеќе

Еве што се случува во телото на жената за време на ПМС: Хормоните се главни виновници за се

Најголема улога во женското репродуктивно здравје имаат хормоните кои регулираат голем број процеси во организмот. Така, под влијание на хормоните може да се забележат одредени појави во телото на жената… Прочитај повеќе