Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

Конференција во врска со реорганизацијата на министерските системи за информатичко општество и администрација, економија и земјоделство, шумарство и водостопанство

Конференција во врска со реорганизацијата на министерските системи за информатичко општество и администрација, економија и земјоделство, шумарство и водостопанство, во хотел Александар Палас во Скопје, со почеток во 10:00 часот.

На настанот, покрај првиот вице премиер на Владата на Република Северна Македонија, Артан Груби, ќе се обратат и Шефот на Делегацијата на ЕУ во РСМ Дејвид Гир, како и министрите на трите министерства.