Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Во сите средни училишта каде што имаше дојава за експлозивни направи се проверени од антитероризам и не се пронајдени експлозивни направи

Во сите средни училишта каде што имаше дојава за експлозивни направи се проверени од антитероризам и не се пронајдени експлозивни направ, дознава Centar.mk.