Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Дебата со претставници на студентите и министерот за образование

Дебата со претставници на студентите и министерот за образование.

За денес во 16:30 часот, во Сала на Уставна комисија во Парламентот е закажана Средба со предлагачите на Предлог-законот за студентски оброк