Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+ Centar Локално

Ѓорче Петров цел викенд се дави во ѓубре

Фотографии од граѓани покажуваат дека општина Ѓорче Петров вечерва но и за време на целиот викенд е преполна со ѓубре.

Локацијата од преполните контејнери и расфрланото ѓубре е на главната улица на само десетици метри од зградата на општината.

Фотографии и видеа со преполни контејнери и ѓубре се појавија и за општина Аеродром и градскиот кеј, очигледно дека општините, Град Скопје и ЈП Комунална хигиена го искористиле викендот добро да одморат.