Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Македонија ТОП ВЕСТИ

(ФОТО) Кого можете да сретнете купувајќи во омилената бурекчилница?

Ова веројатно не треба и не смее да биде невообичаено особено за оние кои се избрани од народот.

Претседателот Пендаровски непосреден и расположен за муабет повеќе, чекајќи во редот.

Пример кој треба сите политичари да го практикуваат, да бидат достапни, непосредни и секогаш спремни за разговор иако беше грч ладно.