Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Македонија ТОП ВЕСТИ

Заев објави видео: Македонскиот мозаик ги има најубавите бои

Фејсбук статус на премиерот Зоран Заев:

Македонскиот мозаик ги има најубавите бои.

Боите на мозаикот се темелите на нашата граѓанска држава и слободна татковина. Држава на сите граѓани и на сите етнички заедници – Општество за сите. Едно, единствено и еднакво. Општество на мир и просперитет.

Потпирајќи се на традицијата, со љубов и со верба за иднината, продолжуваме заедно да ја градиме нашата земја, низ меѓусебна почит и разбирање.