18 C
Скопје
26. февруари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално

Утре и задутре без струја делови на Петровец, Карпош, Бутел, Центар и Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

Утре ( 02.11) од 08:15 до 12:30 часот, корисниците од селата: Катланово, Градманци, Летевци и Катлановска Брезница. ( Општина Петровец )
од 09:00 до 14:30 часот, делови од улиците: Миладин Поповиќ и Орце Николов. ( Општина Карпош )

на ден 03.11.2020 година (вторник),

од 09:00 до 12:00 часот, делови од улиците: Иван Манолев и Рокомија. ( Општина Бутел )
од 09:00 до 13:00 часот, дел од ул. Антон Панов од бр. 6 до бр. 33, како и дел од ул.Славе Деловски од бр . 7 до бр. 18. ( Општина Центар )
од 09:00 до 14:00 часот, дел од с. Долно Лисиче. ( Општина Аеродром )