Секогаш во средиштето на збиднувањата...

СДММ со емотивно видео за прерано починатиот Трајче: Со нашите солзи, те покриваме Трајче, за убав цвет да изникне!

СДММ со емотивно видео и порака за прерано починатиот Трајче:

Со нашите солзи, те покриваме Трајче, за убав цвет да изникне!

Патувај другар наш! Идеите за отпор, бунтовност и слобода ќе бидат споделувани од твоите другарки и другари. Ги имаш многу, затоа што ТИ сѐ правеше низ призма на другарство и искреност.

Со нашите солзи, те покриваме Трајче, за убав цвет да изникне!Патувај другар наш! Идеите за отпор, бунтовност и слобода…

Gepostet von СДММ – Социјалдемократска Младина на Македонија am Sonntag, 18. Oktober 2020

спонзорирано: