Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Полицијата во нова акциска контрола, овој пат во Ѓорче

Бројни полициски патроли вечерва го тресат Ѓорче Петров, дознаваме од нашите читатели.

Сообраќајната полиција ги контролира возилата и на големо се казнуваат сообраќајните прекршоци.

Сообраќајната полиција изминативе недели изврши повеќе вакви акциски контроли низ десетина градови, кои треба да влијаат врз свеста на возачите со цел да ги почитуваат сообраќајните прописи за поголема безбедност во сообраќајот.

спонзорирано: