Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Браво за македонската полиција! Експресно приведоа арамија кој нападна жена

Новиот начин на работа на полицијата што го најави министерот Спасовски веднаш се забележува на терен. Зголеменото присуство на полицијата придонесува и за полесно апсење на разбојниците.

Пример за тоа е денешниот настан во Скопје кога разбојник нападна жена и и го украде златниот ланец, но полицијата експресно го уапси.

спонзорирано: