Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Врие полиција во Прилеп! Фрчат казни на сите страни (фото)

Вечерва голем број полициски патроли се на улиците на Прилеп.

Фрчат казни за несовесните возачи. Очигледно, по Скопје, на ред дојде Прилеп.

Граѓаните коментираат дека никогаш не виделе толку полиција во градот и дека било ред да се преземат мерки и казнат тие што возат пребрзо.

спонзорирано: