Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ГРАД СКОПЈЕ ДЕЛИ БЕСПЛАТНИ ИНВЕРТЕР КЛИМИ: Очекувајте повик: Град Скопје ќе ве контактира доколку сте аплицирале за субвенции

Скопскиот градоначалник Петре Шиелгов на својот фејсбук профил објави дека Градот започнал со контактирање на граѓаните кои аплицираа на повикот за субвенции на инвертер климите.

– Дел од вас ќе добијат е-меил и телефонски повик со инструкции за терминот и локацијата на која ќе можат да ги достават старите и дотраени печки. Бидејќи се работи за голем број на апликации кои треба да се обработат, замолувам за трпение и разбирање за времетраењето на овој процес. Комисијата ќе ги контактира граѓаните кои аплицирале редоследно, според датата и времето на аплицирање. Првопријавените ќе бидат контактирани уште во текот на следната недела, но контактирањето нема да престане додека не биде исконтактиран и последниот пријавен на повикот-напиша Шилегов.

https://www.facebook.com/p.shilegov/posts/2604560283206831

спонзорирано: