Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Владата денеска ќе одржи седница

Владата на Република Македонија денеска, напладне, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

Како што соопштија од владината прес-служба, за заклучоците од седницата ќе информираат со соопштение по нејзиното завршување.

спонзорирано: