Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Филип Кузманоски ја промовираше својата прва песна “Млад ќе си умрам”

Младиот пејач Филип Кузманоски од Ресен ја промовираше својата прва песна “Млад ќе си умрам”

“Многу сум задоволен што мојата прва песна беше одлично прифатена од слушателите , и сакам да ја искористам оваа прилика да се заблагодарам на PlayBack Production кои го изработија спотот и сите присутни статисти , Ciflik Winery каде што е снимам овој спот и ProSound Studio Prilep.

спонзорирано: