Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(видео) Драматично во Претор, се трага по 16 годишно дете

Како што претходно објавивме 16 годишно дете исчезна во Преспанското Езеро кај Претор.

Ситуацијата е драматична, со спасувачки сили со кајчиња и бродови се трага по детето.

ВИДЕО: Centar.mk, Забрането превземење без дозвола.