Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Владата објави листа на фирми кои добиле помош, а не исллатиле пари на вработените – следуваат кривични пријави

Листа на фирми кои зеле државна помош, а не им исплатиле ниту денар на вработените.

Следуваат и кривични за сите!

Листа