Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Нови правила: Недела ќе неработен ден за сите граѓани на Македонија?

-Денот недела треба да е ден за семејството, ден за нашите најмили.

Затоа денот недела ќе е неработен ден за секого, вели во својата порака генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски, најавувајќи ја оваа нова мерка која би се усвоила доколку идната влада ја формира СДСМ.