Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Почина млад македонски фолк пејач

Вчера неочекувано почина фолк пејачот Емрах Мехмеди од Дебар.

Емрах важеше за млад и надежен пејач, имаше големи планови во неговата кариера кои за жал останаа нереализирани.

Зад него остави мали дечиња и сопруга.

спонзорирано: