Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Државата не ги остава граѓаните на цедило: Сите кои останаа без работа поради коронавирус кризата ќе добијат пари

За граѓаните кои останаа без работа од 11-март до 30-ти април 2020 година ќе добијат финансиска поддршка.

Помош ќе добијат дури и граѓаните кои беа принудени да потпишат спогодбен отказ.

error: Соддржината е заштитена.