Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Aвтобусите на ЈСП ќе сообраќаат во две смени до 19 часот

Со оглед на најновата одлука на Владата за забрана за движење на населението во период од 19 до 5 часот, јавниот превоз од денеска ќе сообраќа до 19 часот во две смени, од 5 до 9, па од 13 до 19 часот.

Од сабота (25.4.2020 година) од 15 часот до понеделник (27.4.2020 година) до 5 часот јавниот превоз нема да функционира. За деталите за режимот на јавен превоз в сабота ЈСП ќе достави информации до јавноста во текот на утрешниот ден.

Повеќе детали за распоредот на ЈСП можете да видите на следниот ЛИНК.