Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Скандал среде Скопје: Кој ги запали 4-те контињери намерно среде најголемата криза со која се соочува Светот во поновата историја!?

Повторно и намерно запалени четири новопоставени контејнери на ул. Васил Главинов во центарот на градот. Случајот веќе е пријавен во полиција и се очекува да бидат преземени соодветни мерки за да се пронајдат и санкционираат сторителите, информираат од Инспекторатот на град Скопје.

– Апелираме до граѓаните да ги чуваат и да не ги оштетуваат контејнерите бидејќи истите се набавуваат со пари од граѓаните, а со нивното оштетување се нанесува голема финансиска штета, велат од таму.