Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Бутел и Центар

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Бутел и Центар.

Во периодот од 8:05 до 15:30 часот без струја ќе бидат корисниците од броевите 2, 4, 9, 11, 13, 15 и околу расадникот и обиколницата на ул. Бутелска и Љуботенски пат (општина Бутел) и во периодот од 9:00 до 15:00 часот корисниците од улиците Славе Деловски и Антон Панов (општина Центар).