Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Џастин Трудо до Заев: Добредојдовте на масата на НАТО, со нетрпение го очекувам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата

Добредојдовте на масата на НАТО премиере Зоран Заев – Со нетрпение го очекувам целосното пристапување на Северна Македонија во Алијансата. Ви благодариме за продуктивната дискусија денес за важноста на НАТО и можностите за зајакнување на инвестициите меѓу нашите две земји, напиша на твитер, канадскиот премиер Џастин Трудо.