Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Скопје утрово во првите пет најзагадени градови во светот

Скопје утрово е помеѓу петте најзагадени градови во светот.

Според последните податоци на „Airvisual“, Скопје се наоѓа утрово на третата позиција според загадувањето.