Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје, па без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Карпош.

Во периодот од 9 до 13 часот без струја ќе останат корисниците од улиците Кара Трифун, Караџица, Пандо Кљашев, Милан Мијалковиќ, Пржино и Малина Поп Иванова (општина Кисела Вода), од 9 до 14.30 часот корисниците од дел од с. Побожје (општина Чучер-Сандево) и од
9 до 12 часот корисниците од улицата Ганчо Хаџи Панзов (општина Карпош).