Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Спасовски во Охрид: Единствен кој се радува на грешката на ЕУ е Мицкоски, но истиот ден беше демантиран од Макрон

Направивме се за да спроведеме реформи кои се признаени од цела Европа, од целиот демократски свет. Денес со право сме разочарани заради историската грешка на ЕУ, но треба да сме горди што успеавме за кратко време да ги оствариме сите реформи и со право очекуваме дека таа грешка насокоро да биде исправена, посочи потпретседателот Спасовски на трибина во Охрид.

-Единствени кои се радуваат на грешката на ЕУ се Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ. Мицкоски изјави дека е среќен што не блокирале, но истиот ден доби силен шамар токму од претседателот Макрон дека сите земји членки биле за почеток на преговорите, порача Спасовски.

Маркетинг