Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Натпросечни температури низ цела Македонија – УХМР со детална временска прогноза

Продолжува периодот на сончево време со натпросечни дневни температури за овој период од годината.

Прогноза за 24.10.2019
Минимална температура: 2°C до 9°C
Максимална температура: 21°С до 28°C
Сончево и топло со слаб ветер од југоисточен правец.

Прогноза за 25.10.2019
Минимална температура: 2°C до 10°C
Максимална температура: 22°C до 29°C
Сончево и топло со слаб ветер од југоисточен правец.

Прогноза за 26.10.2019
Минимална температура: 1°C до 8°C
Максимална температура: 21°C до 28°C
Сончево и топло со слаб северен ветер.

error: Соддржината е заштитена.