Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во живо: Салата “Бели Мугри” претесна за да ги прими сите – Следете ја трибината “На прав пат” на СДСМ во Кочани

Салата во Центарот за култура “Бели Мугри” во Кочани е претесна да ги прими сите заинтересирани. Проследете ја во живо трибината на СДСМ “На прав пат” каде се очекува обраќањето на Дамјан Манчевски и Мила Царовска:

Во тренд…