Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Среќен роденден премиере – Зоран Заев слави 45 години

Премиерот Зоран Заев денеска слави 45 години.

Зоран Заев е роден 8 октомври 1974 во Струмица, тој е претседател на Владата на Македонија и лидер на СДСМ.

Среќен роденден премиере Заев.

loading…